Over ons

Het ontstaan van de BAR collection

Wij zijn Bob, Annick en Robbert. Oprichters van BAR collection. Een heel logische naam, gezien onze initialen. Maar BAR staat voor ons ook voor herkenbaarheid en de locatie waar we willen dat je BAR tegenkomt.

We hebben bij het opstarten van BAR collection een gezamenlijk en heel duidelijk doel gehad. Een onderscheidend product neerzetten, van goede kwaliteit en met een geweldige smaak. Met BAR collection moet je je kunnen ontspannen.

We kunnen niet wachten je reactie op de BAR collection te horen.

Uniek & onderscheidend

Vingerafdruk

Een vingerafdruk is uniek en onderscheidt je van een ander. Elke fles in de BAR collection heeft een eigen vingerafdruk en daardoor een eigen identiteit. Deze vingerafdruk is tegelijkertijd ook een symbolische zegel van goedkeuring; alle producten zijn uitvoerig geproefd en smaken ongelooflijk goed.

Het verhaal

Onderscheidenheid

BAR collection is een nieuw merk in de Nederlandse markt geboren vanuit een zoektocht naar onderscheidenheid. BAR is betrokken bij jouw smaak en bij het moment waarop je BAR het liefst zou willen drinken. BAR collection wil vooraan staan in die keuze en de eerste zijn waaraan je denkt